Belangrijke informatie

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons samen met jouw gezin een veilig dagje uit kunt. Bij Big Insects nemen we dan ook verschillende maatregelen om op gepaste afstand van 1,5 meter uit elkaar te blijven.

Bestel tickets

Reserveer tijdstip voor binnenkomst

Er zijn vaste momenten op de dag dat je naar binnen kunt, deze momenten zijn gebonden aan een maximaal aantal bezoekers. Elke bezoeker (dus ook kinderen onder de 3 jaar) dient bij entree tot het park in bezit te zijn van een reservering voor een tijdstip. Dit is alleen het tijdstip van binnenkomst, je kunt zo lang blijven als je wil.

Online ticket verplicht

Jij dient in het bezit te zijn van een online entreeticket. Wij verkopen geen tickets aan de deur. Print jouw eticket en tijdstip reservering uit zodat wij deze veilig kunnen scannen en goed afstand kunnen houden. Mocht je niet in het bezit zijn van een printer zorg er dan voor dat je jouw tickets op de mobiel kan tonen.

1.5 meter afstand

Wij verzoeken jou om bij Big Insects 1,5m afstand te houden van andere bezoekers. Big Insects is hier op ingericht, er is veel ruimte. We houden het natuurlijk ook in de gaten zodat iedereen een veilig dagje samen uit kan beleven. Volg daarom altijd de aanwijzingen van medewerkers op.

Big Insects

Schrijf je in voor onze insecten nieuwsbrief