Veelgestelde vragen

Een ticket tot Big Insects geeft toegang tot het park en het museum. Dus je kunt niet alleen metersgrote insecten ontdekken, maar ook echte, oude & opgezette insecten in het museum!

Deze tentoonstelling is inderdaad tijdelijk en in deze vorm alleen deze zomer (2020) in Enschede te ontdekken. De tentoonstelling is voor het eerst in Nederland.

Ja graag! Wij scannen de tickets liever vanaf jouw mobiel dan vanaf papier. Dat scheelt namelijk weer een boom en die hebben we hard genoeg nodig als voedsel voor de bladluis.

Ja zeker, dat kan! Neem de bus naar de Oranjestraat in Denekamp, vanaf daar is het ongeveer 500 meter lopen.

Nee Big Insects is alleen deze zomer (2020) te bezoeken. Kortom het is nu of nooit.

Het is niet toegestaan om de insecten op welke wijze dan ook te voeren. Alle dieren hebben namelijk een uitgebalanceerd dieet.

Deze tentoonstelling is leuk voor alle leeftijden! Het is spannend tussen de grote insecten, maar we houden het laagdrempelig en leuk te houden voor iedereen.

We zitten aan de Oldenzaalsestraat 39 in Denekamp.

Je kunt gratis parkeren voor het museum in Denekamp. Maar het is natuurlijk veel gezonder en groener om met de fiets te komen.

De expositie is voor 60% rolstoelvriendelijk. In het park zijn enkele paden van de verharde weg af en hierbij maken we gebruik van de schoonheid van de natuur. Dit zijn stukken die voor een rolstoel moeilijk begaanbaar zijn.

Honden zijn helaas niet toegestaan. Dit omdat we ook een groot deel binnen organiseren in het museum.

Ja zeker, dat kan! Dat dien je dan alleen wel even af te stemmen met de luchtverkeersleiding Vliegveld Twenthe, maar dat gaat buiten onze organisatie om. Maak je wel even een foto vanuit de lucht?

Stuur een mail naar info@big-insects.com en wij beantwoorden z.s.m. jouw vraag.

Big Insects

Schrijf je in voor onze insecten nieuwsbrief