Veelgestelde vragen

Big Insects is te vinden in de tuin van Paleis Soestdijk. De expositie is volledig buiten en vindt niet binnen plaats.

We zijn te vinden aan de Amsterdamsestraatweg 1 in Baarn.

Ja zeker, dat kan! Navigeer naar de bushalte Colenso in Baarn. Op de website van Paleis Soestdijk staan uitgebreide route omschrijvingen https://www.paleissoestdijk.nl/bereikbaarheid/

Deze tentoonstelling is inderdaad tijdelijk en in deze vorm alleen deze zomer (2021) in Baarn te ontdekken. De tentoonstelling is voor het eerst zo groot in Nederland.

Voor 7,50 kun je online een parkeerkaart kopen en bij het paleis parkeren. Het eticket is bij de entree om te wisselen voor een parkeerticket. Eventueel kun je ook ter plekke een parkeerkaart kopen. Maar het is natuurlijk veel gezonder en groener om met de fiets te komen.

Nee Big Insects is alleen deze zomer (2021) bij Paleis Soestdijk te bezoeken. Kortom het is nu of nooit.

Ja graag! Wij scannen de tickets liever vanaf jouw mobiel dan vanaf papier. Dat scheelt namelijk weer een boom en die hebben we hard genoeg nodig als voedsel voor de bladluis.

Het is niet toegestaan om de insecten op welke wijze dan ook te voeren. Alle dieren hebben namelijk een uitgebalanceerd dieet.

Deze tentoonstelling is leuk voor alle leeftijden! Het is spannend tussen de grote insecten, maar we houden het laagdrempelig en leuk te houden voor iedereen.

De expositie is voor 85% rolstoelvriendelijk. In het park zijn enkele paden van de verharde weg af en hierbij maken we gebruik van de schoonheid van de natuur. Dit zijn stukken die voor een rolstoel moeilijk begaanbaar zijn.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Stuur een mail naar info@big-insects.com en wij beantwoorden z.s.m. jouw vraag.

Big Insects

Schrijf je in voor onze insecten nieuwsbrief